چین بازاری مطمئن برای صادرات طیور و آبزیان ایران

  • 1398/05/07
  • 389 بازدید

سخنگوی کمیسیون کشاورزی، آب و منابع طبیعی مجلس شورای اسلامی با اشاره به ظرفیت های ایران در حوزه صادرات طیور و آبزیان تاکید کرد که چین یک بازار مطمئن و قابل اتکا برای صادرات محصولات دامی و کشاورزی است.

«علی ابراهیمی» در گفت وگو با خبرنگار ایرنا افزود: می توانیم با توجه به روابط خوب سیاسی و تجاری با چین، نیازهای وارداتی خود را از این کشور تامین کنیم.

وی با بیان اینکه کشاورزی ایران توانمندی های زیادی دارد و می تواند «ارز آوری» کشور را افزایش دهد تاکید کرد تقویت حوزه کشاورزی راهی برای جبران فشارهایی است که در حوزه نفتی به ایران وارد می شود.

وی افزود: مجلس شورای اسلامی به تقویت و توسعه روابط با دنیا اعتقاد راسخ دارد و معتقدیم هر چه بتوانیم روابط خود را در سطح بین الملل گسترش دهیم مردم منفعت بیشتری خواهند برد.

او در ارتباط با تفاهم نامه هایی هم که با چین مبادله شد گفت: با توجه به اینکه هر تفاهم نامه بین المللی باید به تصویب مجلس برسد .

سخنگوی کمیسیون کشاورزی، آب و منابع طبیعی مجلس شورای اسلامی در بخش دیگری از سخنانش به اهمیت و دستاوردهای سفر وزیر کشاورزی به چین اشاره کرد و گفت: سفر بسیار مفید و نتیجه بخش بود و امیدواریم مسئولین و تجار ما بتوانند از دستاوردهای آن به خوبی استفاده کنند.

او با اشاره به اینکه در این سفر مذاکرات خوبی با مقامات کشاورزی چین و مغولستان برگزار شد گفت: نتایج نشست هایی که در این دو کشور برگزار شد می تواند به نحوه روابط بخش کشاورزی ایران در دو بعد علمی و تحقیقاتی و بعد تجاری تسریع بخشد.

ابراهیمی تصریح کرد: چین از حیث تحقیقاتی و علمی در حوزه کشاورزی دستاوردهای خوبی دارد اگر چه ایران هم در مورد برخی موارد از جمله اصلاح بذر حرفی برای گفتن دارد ولی همکاری علمی با چین می تواند یافته های علمی دانشمندان کشورمان را تقویت کند.

وی به دیدار هیات ایرانی با رییس آکادمی فرهنگستان علوم کشاورزی چین اشاره کرد و گفت: همکاری با این مرکز ظرفیت خوبی برای رشد علمی حوزه کشاورزی ایران است و ارتباط این مرکز با کارشناسان ما خیلی مفید است.

سخنگوی کمیسیون کشاورزی، آب و منابع طبیعی مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه در دیدار وزیر کشاورزی چین هم زمینه مبادلات تجاری نسبتا خوبی فراهم شد .

ابراهیمی در مورد دیدار با وزیر غذا و کشاورزی مغولستان هم گفت: در این نشست هم مباحث خوبی مبادله شد و مغولستان می تواند بازار خوبی برای صادرات محصولات باغی و خشکبار ایران باشد.



خبرگزاری ایرنا