انتقال تجارب تولید ماهی قزل‌آلا از فرانسه به ایران / تولید ۴۶۰ هزار تن آبزی درکشور

  • 1395/04/04
  • 672 بازدید

۱۹ تیرماه به نام روز فرانسه در تاریخ شیلات آورده شد و قرار است فرانسوی‌ها که در تولید قزل‌آلا صاحب‌نام هستند، تجارب خود را با تولیدکنندگان ایرانی تبادل کنند.

معاون توسعه آبزی پروری سازمان شیلات امروز در گفت‌وگو با خبرگزاری (ایانا) با اعلام این خبر گفت: به‌ دنبال هماهنگی‌های انجام‌شده، آبزی‌پروران بخش خصوصی ایران با همتایان هندی، فرانسوی، تایلندی، کره، مالزی، پاناما، چین و... دیدار و گفت‌وگو کردند.

حسین عبدالحی افزود: مهم‌ ترین نتیجه‌ای که همایش‌های بین‌المللی دارد، افزایش سطح آگاهی پرورش‌دهندگان است که در زمان پسابرجام، شاهد تغییرات خوبی بوده‌ایم.

وی خاطرنشان کرد: در راستای توسعه آبزی‌پروری در کشور تا افق ۱۴۰۴ و دستیابی به عدد ۸۰۰ هزار تنی تولید که ۵۴ هزار تن آن تولید میگو بوده و مابقی به ماهیان گرم‌آبی، سردآبی، پرورش ماهیان خاویاری در قفس مربوط می‌شود، اعزام آبزی‌پروران کشورمان به کشورهای صاحب‌نام جهان در حال انجام است.

عبدالحی با اعلام اینکه دستیابی به اهداف فوق از طریق تغییر دیدگاه و روش تولیدکنندگان محقق می‌شود، ادامه داد: در حال حاضر ۱۰ نفر از تولیدکنندگان ماهیان خاویاری از بخش خصوصی، در کشور روسیه حضور دارند تا جدیدترین روش‌های تولید را فرا گیرند.

وی درباره رتبه آبزی‌پروری ایران تصریح کرد: ایران در منطقه رتبه نخست آبزی‌پروری را داشته و در خاورمیانه بعد از مصر، صاحب رتبه دوم هستیم.

عبدالحی یادآور شد: در بین کشورهای حاشیه خلیج فارس، رتبه نخست آبزی‌پروری از آن ایران است و با اندکی تغییر روش خواهیم توانست در جهان نیز صاحب رتبه شویم.

افزایش ۱۵ درصدی توسعه آبزی‌ پروری در کشور

وی از افزایش ۱۰ تا ۱۵ درصدی آبزی‌ پروری در سال جاری خبر داد و افزود: در سال گذشته از روش‌های توسعه آبزی‌ پروری حدود ۴۰۰ هزار تن محصولات شیلاتی تولید شد که امسال پیش‌ بینی می‌شود با افزایش ۱۰ تا ۱۵ درصدی روبه‌ رو باشیم و به تولیدی معادل ۴۶۰ هزار تن برسیم.

عبدالحی در پایان خاطرنشان کرد: از برگزاری نشست‌ های رودررو بین تولیدکنندگان کشورمان با همتایان سایر کشورها، تاکنون نتایج خوبی حاصل شده و ادامه روند فوق از سایر برنامه‌های سازمان شیلات ایران است.



خبرگزاری ایانا