کاهش ۵۰ درصدی استفاده از بطریهای یکبارمصرف آب
طبق بررسی ها، خرید بطریهای یکبار مصرف آب نصف شده است. بهطورکلی نسبت مصرف کنندگان بطریهای آب از زمان شروع قرنطینه ۴۵درصد کاهشیافته است.
محققان دریافتند، استفاده از بطریهای آب پلاستیکی در زمان شیوع بیماری همه گیر کووید- ۱۹ به نصف کاهش یافته است.
بررسی ها نشان میدهد تعداد بریتانیایی هایی که بطریهای یکبار مصرف آب خریداری میکردند، تقریبا نصف شده است و همین موضوع عاملی برای کاهش تولید زبالههای پلاستیکی یکبار مصرف خواهد شد. به طورکلی، نسبت مصرف کنندگان بطریهای آب از زمان شروع خانه نشینی، ۴۵ درصد کاهش یافته و این در حالی است که انجام دورکاری در این زمان، برای بسیاری از افراد عادی شده است.
قبل از روزهای خانه نشینی، رایج ترین زمان برای خرید آب در راه رسیدن به محل کار و یا در محل کار بود که ۵۹ درصد افراد ۲۴ تا ۲۵ ساله و ۵۵ درصد افراد در محل کار تمایل به خرید این محصولات داشتند. در زمان خانه نشینی، تنها یک چهارم افراد جوانتر و یک سوم از جمعیت کار بطری آب یکبار مصرف خریداری کردند. سهولت استفاده از بطریهای یکبار مصرف، عامل بازدارنده مهمی در استفاده از بطری های قابل شارژ مجدد است.
تغییر رفتارها
بیماری کووید- ۱۹ باعث شده تا بسیاری از کافی شاپها به جای اینکه از ظروف چند بار مصرف استفاده کنند، نوشیدنی ها را در ظروف یکبار مصرف به مشتریان ارائه کنند، اما کارشناسان محیط زیست بر این باورند که حرکت به سمت دورکاری و کار قابل تغییر و استفاده از تغذیه خانگی میتواند از مهمترین عوامل برای کاهش تولید آلودگی پلاستیکی باشند.
نتایج این بررسی نشان داد، کار از راه دور به افراد کمک کرده تا رویکردهای سازگاری با محیط زیست را در نظر گرفته و این موضوع بسیار دلگرم کننده است.
نکته مهم اینجاست که مشاغل و دولت ها همچنان باید از افرادی که تمایل به دورکاری دارند، حمایت کنند، زیرا این رفتار میتواند پاسخی به بحران جهانی باشد و اکنون زمانی برای توجه بیشتر به چالش های زیست محیطی است.