صادرات شیرخشک به ۲۰۰ هزار تن رسید
رئیس انجمن تولید کنندگان شیرخشک صنعتی گفت: براساس آمار ماهانه ۲۴ هزار تن شیرخشک در کشور تولید میشود.
سیاوش سلیمی رئیس انجمن تولیدکنندگان شیرخشک صنعتی اظهار کرد: بنابر آمار در ۳ ماهه نخست سال ۴۸ هزار تن شیرخشک صنعتی صادر شده است که براین اساس روند صادرات نشان می دهد با در نظر گرفتن مصرف داخل، تولید شیر خشک افزایش داشته است.
وی تصریح کرد: برآوردها حاکی از آن است که با استمرار این روند تا پایان سال ۲۰۰ هزار تن صادرات شیرخشک خواهیم داشت.
سلیمی تولید ماهیانه شیرخشک را ۲۴ هزار تن اعلام کرد و افزود: برآوردها حاکی از آن است که تولید شیرخشک تا پایان سال به ۲۹۰ هزار تن برسد.
رئیس انجمن تولیدکنندگان شیرخشک صنعتی از کاهش دپو شیرخشک در کارخانجات خبر داد و اذعان داشت: با توجه به روند صادرات، دپو شیرخشک کاهش یافته است. اصلاح پایه صادرات شیرخشک مدنظر ماست که اگر سریعا روی آن اقدام شود از دپوی چربی جلوگیری می شود.