چطور آبمیوه‌های کنار خیابانی بهداشتی هستند؟!

  • 1396/07/20
  • 687 بازدید

رئیس اتحادیه بستنی و آبمیوه با تاکید بر غیربهداشتی بودن آبمیوه‌هایی که در کنار خیابان و بر روی چرخ‌ها به فروش می‌رسند، گفت: پیگیری‌های متعددی در این زمینه انجام داده‌ایم اما هنوز هیچ نتیجه‌ای حاصل نشده است.

اسکندر آزموده در گفت‌ وگو ، اظهار کرد: پیش از این برای رسیدگی به وضعیت افرادی که در کنار خیابان‌ها و بدون بهره‌ مندی از هیچگونه تجهیزات بهداشتی به فروش آبمیوه می‌پردازند، پیگیری‌های متعددی انجام داده‌ایم و به شهرداری، بهداشت، نیروی انتظامی و اتاق اصناف نامه‌ هایی را ارسال کرده‌ایم اما هنوز از هیچ یک از این پیگیری‌ها جوابی نگرفته‌ایم.

وی با بیان اینکه به هنگام ارائه جواز به واحدهای صنفی مجاز بررسی‌ های متعددی صورت می‌گیرد، گفت: هنگامی که واحدهای ما می‌خواهند جواز بگیرند، بهداشت محیط نظارت‌های متعددی دارد تا حتما واحدها دارای روشویی‌ ها و دستشویی بوده و حتما کف تا سقف آنها سرامیک و قابل شست‌ وشو باشند.

از سوی دیگر در اتحادیه پیش از اعطای جواز صنفی از افراد در مراحل مختلفی مانند طرز تهیه آبمیوه و شست‌ وشوی میوه آزمون‌های متعدد گرفته می‌شود تا مباحث بهداشتی و سلامت مردم دور از چشم نماند اما سوال ما آن است که واقعا در کنار خیابان می‌توان بهداشت را رعایت کرد؟

رئیس اتحادیه بستنی و آبمیوه همچنین عنوان کرد: اگر از من بپرسید بر این باورم که به هیچ عنوان آبمیوه‌ های کنار خیابان بهداشتی نیست چرا که شرایطی برای شست‌ وشوی میوه وجود نداشته و محلی که آبمیوه‌ ها به فروش می‌رسند، به طور کامل دور از آب است. در چنین شرایطی چگونه می‌توان انتظار داشت که بهداشت رعایت شده باشد؟

آزموده درباره نرخ آبمیوه‌ هایی که کنار خیابان به فروش می‌رسند هم گفت: به شخصه از نرخ این آبمیوه‌ ها اطلاعی نداشته و نمی‌توانم بگویم قیمت آنها چگونه است؟ اما در تهیه آبمیوه باید به این نکته توجه داشت که کیفیت میوه و سایز ظرف‌ ها بسیار موثر است. به هر صورت میوه مرغوب با میوه درجه چند تفاوت چندانی از نظر قیمت دارد و نمی‌توان اناری که با قیمت کیلویی ۴۰۰۰ تومان خریداری می‌شود را با انار ۱۰۰۰ تومانی قیاس کرد.

وی در بخش پایانی صحبت‌ های خود با انتقاد از نظارت‌های ضعیفی که در حوزه فعالیت‌ های کنار خیابانی صورت می‌گیرد، اظهار کرد: اکنون در خیابان ۳۰ تیر چندین فولکس تبدیل به کافی شاپ یا محل فروش فست فود شده است و حال سوال ما این است که چگونه هیچ نهاد و ارگانی برای رسیدگی به بهداشت مردم جلوی این نوع فعالیت‌ ها را نمی‌ گیرد!؟



خبرگزاری ایلنا