دستیابی محققان کشور به دانش‌ فنی تولید بذر ذرت هیبرید

  • 1397/05/03
  • 864 بازدید

محققان یکی از شرکت‌ های فناور به ارقام زودرس و دیرس بذر ذرت هیبرید دست یافتند.

ابراهیم نجفی، مجری طرح، تولید، نوآوری و ارتقای کیفیت محصولات را از اهداف این شرکت فناوری دانست و گفت: انجام پروژه‌ های مختلف کشاورزی در بخش‌ هایی همچون تامین و تولید مهمترین نهاده کشاورزی یعنی بذر و آبیاری تحت فشار از جمله فعالیت‌ های این شرکت است.

نجفی با بیان اینکه این شرکت در زمینه تولید و اصلاح ارقام جدید و پر محصول ذرت دانه‌ای و علوفه‌ای در سال 1395 در لیست شرکت‌ها دانش‌بنیان کشاورزی قرار گرفت، اظهار کرد: همچنین در سال گذشته با معرفی 2 رقم جدید ذرت با نام‌های رقم BK65 و BK74 اقدام به تولید و اصلاح ارقام ذرت کردیم.

وی، کنترل و نظارت بر تولید بذر ذرت هیبرید شامل ارقام مختلف زود و دیر رس مطابق با استانداردهای بین‌المللی را از دیگر اقدامات علمی این شرکت ذکر کرد و ادامه داد: فروش عمده بذر ذرت هیبرید ارقام مختلف زود و دیررس با قوه نامیه بالا، ارائه راهکارهای فنی، تخصصی و اجرایی جهت کاشت، داشت و برداشت محصول ذرت دانه‌ای و علوفه‌ای به جهت افزایش راندمان تولید و کاهش هزینه‌ های داشت و اجرای تحقیقات به‌ نژادی و فناوری اصلاح و تهیه ارقام مختلف ذرت برخی از خدماتی است که در زمینه تولید بذر ذرت هیبرید به کشاورزان ارائه می‌شود.

مجری طرح به فعالیت‌ های شرکت در زمینه مهندسی آب و خاک اشاره کرد و گفت: این شرکت دارای صلاحیت 5 پیمانکاری آبیاری تحت فشار از معاونت آب و خاک وزارت جهاد کشاورزی و 5 رشته آب از سازمان برنامه و بودجه است.

نجفی لوله‌ گذاری انتقال آب روستایی به طول 2560 متر در شهرستان ملارد، مطالعه و اجرای سیستم آبیاری تحت فشار و گلخانه سایت تحقیقاتی سبزی و صیفی در مرکز آموزش عالی امام خمینی را از جمله پروژه‌های فناورانه این شرکت عنوان کرد.



خبرگزاری ایانا