کاهش ۳۰ درصدی قیمت گوشت بسته بندی
گفت: گوشت بسته بندی ارائه شده در فروشگاه های زنجیرهای نسبت به سال گذشته ۲۰ تا ۳۰ درصد کاهش قیمت داشته است.
مسعود رسولی دبیر انجمن تولید و بسته بندی مواد پروتئینی کشور، درباره وضعیت بازار فروش گوشت و فراورده های پروتئینی، اظهار کرد: پخش مواد پروتئینی در کشور از طریق مجاری مختلفی انجام میشود که بخشی از آن به صورت بسته بندی و از طریق فروشگاه ها است.
او ادامه داد: فروش مواد پروتئینی بسته بندی که نشان و شناسنامه دارد، این ضمانت را به شما می دهد که محصول از نظر کیفیت، قیمت و سایر موارد تحت کنترل کامل قرار گرفته است.
دبیر انجمن تولید و بسته بندی مواد پروتئینی کشور تصریح کرد: مراکز آزاد ارائه مواد پروتئینی بسیاری در کشور وجود دارد که اقدام به ارائه محصولات مختلف میکند، برای مثال برخی از واحدهای فروش گوشت و فرآورده های گوشتی به دنبال فروش محصولات خاص و لاکچری هستند که به طبع افزایش قیمت و سایر مشکلات را به همراه دارد.
رسولی با اشاره به وجود اتحادیه تلاشگر در عرصه توزیع مواد پروتئینی، بیان کرد: در شرایط فعلی گوشت بسته بندی ارائه شده در فروشگاه های زنجیرهای نسبت به سال گذشته ۲۰ تا ۳۰ درصد کاهش قیمت داشته است و خرید محصولات دارای نشان و شناسنامه این تضمین را به شما می دهد که مرجعی پاسخگو درباره محصول ارائه شده وجود دارد.
او اظهار کرد: عرضه کنندگان خاصی در حوزه فرآورده های پروتئینی حضور دارند که تخلفاتی مثل گران فروشی یا اختلال قیمتی در آنها دیده میشود اگر چه در برخی موارد تعدادی از عرضه کننده ها میتوانند گوشت با کیفیت بهتر و قیمت پایین تر از متوسط بازار به دست شما برسانند اما بروز تخلف هنگام خرید از واحدهای آزاد عرضه کننده گوشت و فراورده های پروتئینی بیشتر محصولات بسته بندی فروخته شده در فروشکاه های زنجیرهای است.
دبیر انجمن تولید و بسته بندی مواد پروتئینی کشور گفت: در شرایط فعلی مصرف گوشت در کشور به شدت کاهش پیدا کرده است و با توجه به اهمیت استفاده از فرآورده های پروتئینی در تأمین اسید آمینه های بدن، این کاهش مصرف میتواند خطرهای بسیاری برای جامعه به همراه داشته باشد.
رسولی تصریح کرد: بازار مصرف گوشت به قدری شرایط نامنانسبی دارد که رقابت داخلی بین عرضه کنندگان شکل گرفته است؛ کاهش قدرت خرید مردم تأثیر زیادی بر میزان خرید گوشت آنها داشته است.