روش جدید برای تولید گوشت آزمایشگاهی با میدان مغناطیسی
پژوهشگران میگویند گوشت های آزمایشگاهی ساخته شده با میدانهای مغناطیسی میتوانند کارایی آنها را به طور چشمگیری افزایش دهند و این تکنیک راهی سبزتر، ایمن تر و کارآمدتر برای اثبات جایگزین های گوشت ارائه میدهد.
بر اساس بیانیه مطبوعاتی منتشر شده توسط دانشمندان دانشگاه ملی سنگاپور (NUS)، آنها روش جدیدی را برای پرورش گوشت مصنوعی با برهمکنش سلول های حیوانی با آهنربا طراحی کردهاند. این روش جدید، اتکا به محصولات حیوانی را کاهش میدهد و در عین حال سبزتر، تمیزتر، ایمنتر و مقرون به صرفهتر است.
استفاده از سایر محصولات حیوانی
روش امروزی تولید گوشت آزمایشگاهی شامل استفاده از سایر محصولات حیوانی است که تا حد زیادی هدف اصلی این کار را ناکام میگذارد. روش های فعلی تولید گوشت مبتنی بر سلول، مستلزم آن است که سلولهای حیوانی با سرم حیوانی تغذیه شوند تا به رشد و تکثیر آنها کمک کند.
بدتر از آن، این سرم معمولاً از سرم جنین گاوی تشکیل شده است که مخلوطی از خون جنین های جدا شده از گاوهای باردار ذبح شده در صنایع لبنی یا گوشتی است.
روشهای دیگر برای تقویت رشد سلولی، استفاده از داروها یا مهندسی ژنتیک است که به همان اندازه پیچیده و احتمالاً ناسالم هستند. این پیچیدگیها، هزینه جایگزینهای گوشت تولید شده در آزمایشگاه را افزایش میدهد و مقیاس تولید را محدود میکند.
اکنون یک تیم پژوهشی چند رشتهای به سرپرستی آلفردو فرانکو-اوبرگن از موسسه نوآوری و فناوری سلامت NUS، برای غلبه بر این چالش، روشی غیرمتعارف برای استفاده از پالسهای مغناطیسی برای تحریک رشد سلولها را در نظر گرفته است که رشد گوشت مبتنی بر سلول، در نتیجه کشت سلولهای بنیادی میوژنیک است که در ماهیچههای اسکلتی و بافت مغز استخوان یافت میشود.
این سلولها در پاسخ به قرار گرفتن کوتاه ۱۰ دقیقهای در معرض میدانهای مغناطیسی، تعداد بیشماری از مولکولها را آزاد میکنند که دارای خواص بازسازی کننده، متابولیک، ضد التهابی و تقویتکننده سیستم ایمنی هستند. این مواد، بخشی از چیزی هستند که به عنوان ترشح عضلانی شناخته میشود و برای رشد، بقا و توسعه سلولها در بافتها ضروری هستند.
آلفردو فرانکو-اوبرگن میگوید: بسیار هیجان زده هستیم که این روش میتواند روزی جایگزین روشهای کنونی تولید گوشت پرورشی شود.