تولید روزانه قارچ به ۹۰۰ تن رسید

  • 1403/10/23
  • 103 بازدید

رئیس انجمن پرورش دهندگان قارچ از تولید روزانه ۹۰۰ تن قارچ در کشور خبر داد و گفت: برآوردها حاکی از آن است که تولید قارچ تا پایان سال به ۲۲۰ هزارتن برسد.

مهدی رجبی رئیس انجمن پرورش دهندگان قارچ، در مورد ثبات قیمت قارچ در بازار اظهار کرد: قیمت کنونی هرکیلو قارچ سرمزرعه بسته به کیفیت ۹۵ تا ۱۱۰ هزار تومان و مصرف کننده ۱۲۵ تا ۱۳۵ هزار تومان است، پیش بینی می شود که بدلیل ثبات عرضه و تقاضا پیش بینی می شود که قیمت قارچ تا پایان سال تغییری نداشته باشد.


مقام مسئول، از توزیع روزانه ۴۰ تا ۵۰ تن قارچ در تهران خبر داد و اذعان داشت: اکنون عرضه و تقاضا در بازار قارچ همخوانی دارد که بر این اساس مشکلی در توزیع نداریم.


رجبی، با اشاره به تولید روزانه ۹۰۰ تن قارچ در کشور تاکید کرد: برآوردها حاکی از آن است که تولید قارچ تا پایان سال به ۲۲۰ هزار تن برسد.


رئیس انجمن پرورش دهندگان قارچ، با بیان اینکه ایران ششمین تولیدکننده قارچ در جهان است، خاطر نشان کرد: بنابر آمار سالانه ۸ هزار تن قارچ به بازارهای هدف صادر می شود. گفتنی است ۲۵۰۰ واحد تولیدی قارچ در کشور فعال است.


گفتنی است در سنوات گذشته قارچ کالای لوکس بود، اما در شرایط کنونی بدلیل فرهنگ سازی و تغییر ذائقه مردم در سبد کالای خانوار جای خودش را پیدا کردکه بر این اساس نوسانات اخیر گوشت قرمز تاثیر معناداری ندارد. 




باشگاه خبرنگاران جوان