همکاری ایران و فرانسه در زمینه فرآوری محصولات کشاورزی و مواد غذایی

  • 1394/11/10
  • 1096 بازدید

رئیس کمیسیون کشاورزی اتاق بازرگانی با اشاره به همکاری ایران با فرانسه در زمینه کشاورزی که سند آن با حضور وزاری کشاورزی دو کشور به امضا رسید گفت: یکی از این همکاری ‌ها با فدراسیون توسعه تبادلات بین المللی محصولات و تکنیک‌های فرآوری مواد غذایی است.

به گزارش خبرگزاری تسنیم، در جریان سفر تجاری هیأت دولت به کشور فرانسه، روز گذشته پس از برگزاری پنل تخصصی کشاورزی در محل مدف به ریاست وزیر جهاد کشاورزی ایران و رئیس کمیسیون کشاورزی اتاق تهران، سند همکاری کانون انجمن های صنایع غذایی ایران و فدراسیون توسعه تبادلات بین المللی محصولات و تکنیک های فرآوری مواد غذایی در دفتر وزیر کشاورزی فرانسه با حضور وزرای دو کشور به امضا رسید.

بنا بر این گزارش، در نخستین سفر رئیس جمهور ایران به کشور فرانسه پس از 17 سال، هیأت تجاری ایران 20 سند همکاری در زمینه های متعدد تجاری از جمله همکاری هایی در زمینه کشاورزی و صنایع غذایی با همتایان فرانسوی خود به امضا رساند.

در این سفر، کاوه زرگران، دبیرکل کانون انجمن های صنایع غذایی ایران که به نمایندگی از بخش خصوصی در حوزه کشاورزی هیأت دولت را همراهی می کرد، سند همکاری را با فرانکو بورگاد، رئیس هیات مدیره فدراسیون توسعه تبادلات بین المللی محصولات و تکنیک های فرآوری مواد غذاییADEPTA، به امضا رساند.

شایان ذکر است ADEPTA، فدراسیون توسعه تبادلات بین المللی محصولات و تکنیک های فرآوری مواد غذایی در زمینه توسعه تولید تجهیزات و به عنوان تامین کننده فعال است و دارای دپارتمانهای طراحی، مهندسی و متخصصین در زمینه صنعت غذا و کشاورزی است.

همچنین اعضای هیات مدیره و صاحبان آن در بخش تجارت مواد غذایی، دانه ، ماشین آلات فرآوری و بسته بندی ، تکنولوژی، تحقیق، آموزش و ایجاد تخصص فعالیت دارند. به همین دلیل امضای این سند همکاری، فصل جدیدی از همکاری بین المللی بین کانون انجمن های صنایع غذایی ایران در عرصه بین المللی به شمار می آید.

با توجه به اینکه کانون انجمن های صنایع غذایی ایران نقش سیاست گذاری ، مشاوره به اعضای خود، برگزاری نمایشگاه و فعالیت های علمی تحقیقاتی را برعهده دارد، در چندین حوزه با فدراسیون توسعه تبادلات بین المللی محصولات و تکنیک های فرآوری مواد غذایی همکاری خواهد کرد.

همکاری بین کانون و فدراسیون مذکور در حوزه های سیاست گذاری، برگزاری سمینار و نمایشگاه در پاریس وتهران، تبادل ایده‌ ها و انتقال تکنولوژی، تامین مواد اولیه، مشارکت و سرمایه گذاری در تولید برای بازارهای منطقه، ایجاد ارتباط بین صنایع غذایی ایران و فرانسه، اعزام هیاتهای تجاری، سنجش پتانسیلهای موجود و بهره برداری از آنها و همچنین ایجاد فرصتهای تجاری بین دو کشور تلاش برای بالا بردن تراز تجاری دوکشور خواهد بود.

گفتنی است با به ثمر رسیدن مذاکرات هسته ای و برداشته شدن تحریم ها، فصل جدیدی از همکاری بین المللی ایران با کشورهای اروپایی در زمینه های متعدد به خصوص صنایع غذایی آغاز می شود و علاقه مندی شرکت های بزرگ و سرمایه گذاران خارجی برای ورود به بازار ایران می‌تواند منجر به شکوفایی صنعت غذایی ایران و ورود تکنولوژی های روز بین المللی با هدف افزایش میزان بهره وری این صنعت در کشور باشد.



خبرگزاری تسنیم