خیز وزارت بهداشت برای گسترش غذاهای فراسودمند/ آخرین وضعیت سند ملی سلامت شیر

  • 1392/08/12
  • 1640 بازدید

مدیرکل نظارت و ارزیابی فرآورده‌های خوراکی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو از توسعه تولید غذاهای فراسودمند در کشور خبر داد.

دکتر هدایت حسینی در گفت‌وگو با خبرنگار سرویس «سلامت» خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا) ، در این باره اظهار کرد: در حال حاضر تولید غذاهای فراسودمند در اختیار بخش دیگری در وزارت بهداشت است که تلاش می‌کنیم آن را به سازمان غذا و دارو بازگردانیم.


مدیرکل نظارت و ارزیابی فرآورده‌های خوراکی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو در تعریف غذاهای فراسودمند گفت: مواد غذایی فراسودمند ، علاوه بر آنکه از خواص معمول موجود در یک ماده غذایی بهره مند هستند ، باعث ارتقای سلامت مصرف‌کننده هم می‌شوند. در واقع غذاهای فراسودمند در قالب یک پکیج غذایی کامل بوده و از یک ماست پروبیوتیک گرفته تا نان فیبردار و بیسکویت‌های سبوس دار که حاوی ریز مغذی‌های مفید هستند در ردیف غذاهای فراسودمند قرار می‌گیرند.


وی ادامه داد: به عنوان مثال غذاهای پروبیوتیک موجب تقویت سیستم گوارشی می‌شوند یا فرآورده‌های پروبیوتیکی به دلیل فیبر بالا ، باعث دفع سموم از بدن شده و بهبود فعالیت دستگاه گوارش را نیز بر عهده دارند.


حسینی با بیان اینکه غذاهای غنی شده نیز بسیاری از ریزمغذی‌های مورد نیاز انسان را به میزان بیشتری در خود دارند موجبات ارتقای عملکرد کل فیزیولوژی بدن را فراهم می‌کنند ، اظهار کرد: این غذاها وضعیت سلامت مصرف‌کننده را ارتقا می‌دهند.


مدیرکل نظارت و ارزیابی فرآورده‌های خوراکی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو درباره برنامه وزارت بهداشت برای غنی‌سازی شیر مدارس که هم‌اکنون در انتظار تصویب در شورای عالی سلامت است نیز گفت: اکنون در حال تهیه پیش‌نویس سند ملی سلامت شیر هستیم که مواردی چون تولید شیر ، غنی‌سازی ، ارتقای کیفیت ، افزایش سرانه مصرف‌ آن همگی در سند دیده شده است.



ایسنا